Nye indlæg

Verdens midtpunkt / Udkantssverige 22/5 2012

24-01-2013

Nogle gange sker ting. En dag bankede det på dören. Det er der ikke noget märkeligt i, selvom vi har 7 km til närmeste nabo. Folk er flinke til at hilse på. Men ham her var anderledes. En barnevogn og en kraftig vandrestav. En pilgrim? Staven påmindende om en bibelsk hyrdestav. Måske, måske ikke en pilgrim. Det er underordnet. Anders var på vandring fra Trondheim til Köbenhavn - altså den modsatte retning af hvad de pilgrimsvandrende er gået i hundreder af år. Det var hans idé. Vende om. Göre modsat. Skifte retning. Hans projekt - The Path - er en musikalsk vandring, med koncerter og seminarer undervejs over temaerne miljö, integration og eksistens. Han kom nord fra, gående våren i möde.

En time senere: Et par svedige og trätte franske bohemer trillede ned til huset. Will og Arthur. To gutter, der allerede havde cyklet fra Paris til Istanbul, og nu synes at det var tid til at cykle fra Paris, Nordkap, Finland, Baltikum og Paris igen. Arthur er dekoratör på operaen i Paris - kulissser på 50x26 m. Will jonglerer og kaster med knive. Anders har sydafrikansk pas.

Stuen og köjerummet blev fyldt af bagage, svedlugt og historier fra hele verden. Kartoffelsuppe. Global awareness - helt rigtigt!

Fra Anders Nybergs blog - I love Fjätbodarna


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Alt indhold er omfattet af copyright. Hvis du ønsker at bruge billeder eller tekst fra hjemmesiden, så kontakt tumpekraft@hotmail.com ©
Copyright 62 Nord v/ Lars Nyhuus Henriksen | CVR: 31435528 | Søndervang 17, Vrads, 8654 Bryrup - Danmark | Tlf.: +45 285 90 900 | tumpekraft@hotmail.com